ΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

              της MP GROUP της ΗΡΩΝ και της SmartPay

MP GROUP Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ 

Δώστε στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει τα έσοδά της

Η MP GROYP «Επίσημος Συνεργάτης της ΗΡΩΝ», με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στην διαχείριση συνεργατών και στην αγορά ρεύματος, αναζητά συνεργασίες με Ελεύθερους Επαγγελματίες – Καταστήματα – Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση προϊόντων ενέργειας της ΗΡΩΝ και των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ SmartPay.
Δώστε στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει τα τελικά έσοδά της ενισχύοντας παράλληλα την ανταγωνιστική σας θέση. 
 

Ποιοι Είμαστε

Η MP GROUP Έχει συνάψει Συνεργασία με την κορυφαία στο είδος Εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου ΗΡΩΝ με την εγγύηση του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και SMART PAY Εταιρείας αποστολής και μεταφοράς χρημάτων , µε σκοπό την προώθηση προϊόντων τους. 

MP GROUP ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 

Τα καταστήματα "MP GROUP" ανήκουν στο συνεργάτη και αποτελούν επίσημα και αναγνωρισμένα σημεία της ΗΡΩΝ και της SMART PAY  

Παροχές:

  • Προσφέρουμε σε όλους τους συνεργάτες μας εξαιρετικά ανταγωνιστικές αμοιβές και άμεση απόδοση.
  • Τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου του ΗΡΩΝΑ
  • αποτελούν τα κορυφαία της αγοράς, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό πελατών καθημερινά, καθιστώντας την Κορυφαία εταιρεία στον κλάδο.
  • Η εξόφληση λογαριασμών και μεταφορά χρημάτων μέσω της SmartPay θα δώσει στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει άμεσα τα τελικά έσοδά της ενισχύοντας παράλληλα την ανταγωνιστική σας θέση.
  • Βρισκόμαστε δίπλα σας με συνεχή εκπαίδευση, παρακολούθηση, και υποστήριξη σε κάθε σας προσπάθεια, με συχνές επισκέψεις στο χώρο σας αλλά και αμεσότητα στην επικοινωνία.
  • Προμηθεύουμε όλους τους συνεργάτες μας, με τα απαραίτητα εργαλεία και το κατάλληλο προωθητικό υλικό για την υποστήριξη του έργου τους.
  • Στη mp group η εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη αποτελεί βασική προτεραιότητα και η εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης βρίσκεται στη διάθεσή σας 24/7.

Η MP ROUP αναπτύσσεται συνεχώς σε όλα τα επίπεδα, με νέα προϊόντα και υπηρεσίες 

                     ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Εάν θέλετε να συνεργαστείτε με την πιο ανερχόμενη εταιρεία στην αγορά της ενέργειας και υπηρεσιών πληρωμών, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.