ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Τώρα, και η δύναμη του Φυσικού Αερίου είναι στα χέρια σου! Αναζήτησε και επίλεξε το Πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και ζήσε την κάθε μέρα σου, δυνατά. Με τον ΗΡΩΝΑ, φυσικά.

ΔΙΠΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΙΠΛΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

DOUBLE HOME/FLEX

Δώρο το 45% της μηνιαίας κατανάλωσης Φυσικού Αερίου, χωρίς χρονική δέσμευση, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Ηλεκτρικής Ενέργειας που σε συμφέρει.

ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΑΙ

Με το DOUBLE HOME FLEX, εξασφαλίζεις χαμηλή τιμή Φυσικού Αερίου με δώρο το 45% της μηνιαίας κατανάλωσης, χωρίς καμία χρονική δέσμευση! Επιπλέον, με την επιλογή σου, έχεις δώρο τα πάγια των καλοκαιρινών μηνών Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές Φυσικού Αερίου για αυτόνομες παροχές που διαθέτουν ταυτόχρονα νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με τον ΗΡΩΝΑ.

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ 


Διάρκεια Σύμβασης: Αορίστου χρόνου

Το ποσοστό 45% της δωρεάν μηνιαίας κατανάλωσης Φυσικού Αερίου ισοδυναμεί με ισόποση έκπτωση στην αρχική χρέωση προμήθειας Φυσικού Αερίου, η οποία είναι "Τρέχουσα Τιμή Φυσικού Αερίου + 0,006 €/kWh".

Οι χρεώσεις του ως άνω πίνακα δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Ο ακριβής προσδιορισμός αυτών επεξηγείται στους Γενικούς Όρους του Προγράμματος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ 

  1. 20€ Δώρο για κάθε χρόνο παραμονής στο πρόγραμμα. Η λήψη του δώρου πραγματοποιείται τον 13ο μήνα εκπροσώπησης.

  2. Δώρο τα πάγια των καλοκαιρινών μηνών Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

  3. Μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

GAS/BUSINESS FLEX 

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΦΥΣΙΚΑ!

Δώρο το 45% της μηνιαίας κατανάλωσης Φυσικού Αερίου, χωρίς χρονική δέσμευση.

ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΑΙ

Με το GAS BUSINESS FLEX, εξασφαλίζεις χαμηλή τιμή Φυσικού Αερίου με δώρο το 45% της μηνιαίας κατανάλωσης, χωρίς καμία χρονική δέσμευση και Μηδενικό Πάγιο. Απευθύνεται σε εμπορικούς πελάτες Φυσικού Αερίου.

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ 

Διάρκεια Σύμβασης: Αορίστου χρόνου

Το ποσοστό 45% της δωρεάν μηνιαίας κατανάλωσης Φυσικού Αερίου ισοδυναμεί με ισόποση έκπτωση στην αρχική χρέωση προμήθειας Φυσικού Αερίου, η οποία είναι "Τρέχουσα Τιμή Φυσικού Αερίου + 0,008 €/kWh".

Οι χρεώσεις του ως άνω πίνακα δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Ο ακριβής προσδιορισμός αυτών επεξηγείται στους Γενικούς Όρους του Προγράμματος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ  

  1. Μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής.

                     ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Εάν θέλετε να συνεργαστείτε με την πιο ανερχόμενη εταιρεία στην αγορά της ενέργειας και υπηρεσιών πληρωμών, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.