ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ στην ΕΠΧΕΙΡΗΣΗ σας την ευκαιρία να αυξήσει τα έσοδά της


Πληρώστε τους λογαριασμούς σας με γρήγορο και εύκολο τρόπο.  

Κερδίστε πρόσθετα έσοδα για την εταιρεία σας μέσω προμηθειών που κερδίζετε από την παροχή των υπηρεσιών μας.

Πώς λειτουργεί;

Επισκεφθείτε ένα συνεργαζόμενο σημείο  κι έχοντας μαζί σας τον λογαριασμό ή μόνο τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται σε αυτόν, πληρώστε με μετρητά ή με οποιαδήποτε κάρτα ανέπαφα και λάβετε το αποδεικτικό πληρωμής. Η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται σε μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς ουρές και αναμονή.

Διενεργούνται πληρωμές για:

Τηλεφωνία / Internet & Συνδρομητική Τηλεόραση

Ηλεκτρική Ενέργεια Φυσικό Αέριο 

Ασφάλειες

Οφειλές Δημοσίου, Ασφαλιστικών Ταμείων & Επιμελητηρίων

Ύδρευση και Δήμοι 


Η αποστολή χρημάτων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη

Το SmartPay διευκολύνει την αποστολή και λήψη χρημάτων όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του διευρυμένου δικτύου σημείων εξυπηρέτησης.

Γίνετε Πράκτορας SmartPay

Πώς μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες και να δημιουργήσετε νέες ροές εσόδων;

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε γωνιά του κόσμου. Χάρη στην ισχυρή επωνυμία μας, τις διαρκείς σχέσεις αντιπροσώπων μας και μια καινοτόμο γκάμα προϊόντων, καταφέραμε να εξυπηρετούμε τους καταναλωτές μας για περισσότερα από 25 χρόνια, ενώ τοποθετούμε το SmartPay για μελλοντική ανάπτυξη.

Γίνετε πράκτορας SmartPay και εγγραφείτε στο δίκτυο πρακτόρων μας για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατηγορία μας στη διεθνή καταναλωτική μας βάση. Η προσφορά μεταφοράς χρημάτων SmartPay θα δώσει στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει τα τελικά έσοδά της ενισχύοντας παράλληλα την ανταγωνιστική σας θέση.  Στείλτε τα χρήματά σας, με ασφάλεια, αξιοπιστία και με πολύ χαμηλό κόστος. 


                        ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ